Ga direct naar


RopaTrail in samenwerking met RAIDLIGHT: Trailclinic

zaterdag 22 april 2017 10:00

Deze Trailrunning Experience Clinic, tevens goede voorbereiding op een Trail evenement, is bedoeld voor enthousiaste, nieuwsgierige en sportieve mensen. Als je je wilt verdiepen in deze jonge, ruige sport dan is deze clinic het perfecte evenement voor jou! We bieden je een inspirerende en leerzame dag vol met mooie verhalen en praktische informatie. Koffie en thee en een lunch zijn inbegrepen.

Zoals jullie weten organiseren wij onze RopaTrails ten voordele van ROPARUN.  Naast onze 5 Nederlandse trails en 1 buitenlandse trail krijgen we nu dankzij RAIDLIGHT de unieke gelegenheid om jullie mee te nemen op een uitmuntende clinic!

Deze Trailrunning Experience Clinic, tevens goede voorbereiding op een Trail evenement, is bedoeld voor enthousiaste, nieuwsgierige en sportieve mensen. Als je je wilt verdiepen in deze jonge, ruige sport dan is deze clinic het perfecte evenement voor jou! We bieden je een inspirerende en leerzame dag vol met mooie verhalen en praktische informatie.

Tijdens de Trailrunning Experience clinic gaat Ultra Trail loper Marco Overduin samen met het team van RopaTrail in op techniek, training, wedstrijden en de belangrijke elementen van (sport)voeding. Marco, tevens product specialist van RaidLight voor Nederland en België, zal ingaan op de diverse Trail producten.

Maar buiten dat willen wij je vooral inspireren om te gaan trailen, het avontuur op te zoeken, met andere ogen naar je omgeving te kijken, en om dingen anders te doen!

De clinic is behoorlijk (inter)actief. Dit betekent dat je geen blessures moet hebben en dat je in staat moet zijn om zo'n 8 tot 10km hard te lopen.

RaidLight is een vooraanstaand merk in de trailwereld en het is tevens mogelijk om met RaidLight producten proef te lopen tijdens de clinic, of om uitleg te krijgen over de producten en hun functies/mogelijkheden (hoe stel je een rugzak af? Waarom gaiters? Hoezo, trailschoenen etc.

Het programma ziet er als volgt uit :

Datum : 22 april 2017

10.00u : Ontvangst met koffie en thee

10.30u : Start van het indoor gedeelte

12.00u : Pauze

12.15u : Trailrun sessie

13.45u : lunch aangeboden door RAIDLIGHT Nederland

14.15u : Testen van RAIDLIGHT producten en trailsessie 2

16.00u : Einde van de clinic en mogelijkheid van het aankopen van RAIDLIGHT producten tegen sterke actieprijzen!

Plaats van afspraak : RAIDLIGHT Experience Center Den Haag (Appelstraat 131)

 Dankzij de geweldige ondersteuning en medewerking van RAIDLIGHT Nederland kunnen wij deze gehele dag aanbieden voor 30€ per persoon en gaat de opbrengst van deze clinic INTEGRAAL naar ROPARUN! 

Dus niet alleen kunnen jullie deelnemen aan deze unieke belevingsclinic tegen een zeer aantrekkelijke prijs, jullie steunen hierbij volop het goede doel. ROPARUN : “leven toevoegen aan dagen waar dagen niet meer kunnen toegevoegd worden aan het leven.”

“Niet omdat het moet maar omdat het KAN!”

Snel inschrijven is de boodschap want er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar!

Wij hopen jou te mogen verwelkomen!!

 

Team RopaTrail en RAIDLIGHT Nederland.

« Terug

Reacties op 'RopaTrail in samenwerking met RAIDLIGHT: Trailclinic'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.




Snelkoppelingen