Ga direct naar


TIJD SPEL VOOR TEAM 90

maandag 12 mei 2014 22:16

Voorspel de tijd die Team 90 nodig heeft om hun Roparun van Hamburg naar Rotterdam te lopen (ongeveer 580 km bij een snelheid van ongeveer 11,4 km p/uur) en maak kans op een unieke prijs.

Tot en met vrijdag 6 juni kun je meedoen. Voorspel de tijd in
uren-minuten-seconden (UU:MM:SS) en wie het dichtst bij
de werkelijk gelopen tijd zit (officiële uitslag Roparun is leidend),
die wint. Bij ex-aequo bepaald het lot…

Maak per voorspelling € 5,00 over op onze bankrekening NL 13 SNSB 0898 705 215 t.n.v.
M.M.E. Vink-de Vries te Hoogland. Als omschrijving vul je dan in UU:MM:SS jouw voorspelling in. Je mag net zo vaak voorspellen als je maar wilt, € 5,00 per voorspelling. Teamleden en reserve-teamleden van Team 90 zijn (uiteraard) uitgesloten van deelname.

Kijk voor meer info op de website van www.team90.nl of op www.facebook.com/roparunteam90 .

De prijs die je kunt winnen is beschikbaar gesteld door Auberge La Douce Montagne. 1 Week verblijf op basis van half pension bij Auberge La Douce Montagne voor 1 persoon gedurende het winterseizoen van 2014 – 2015 (half december – half april). Bij het half pension is dagelijks een 3 gangen diner en ontbijt inbegrepen, de winnaar kan reserveren op basis van beschikbaarheid.

Kijk voor meer info op www.ladoucemontagne.com of op www.facebook.com/auberge.ladoucemontagne .

Het sneeuwzekere gebied van Les Grandes Rousses staat beter bekend als het wintersportdomein van Alpe d’Huez. Met bijna 250 kilometer piste, behorend bij zes (met elkaar verbonden) wintersportdorpen, behoort Alpe d’Huez tot één van de grootste skigebieden van Frankrijk. Het gebied is geschikt voor zowel beginners als geoefende skiërs / boarders en kent tevens vele off-piste mogelijkheden.

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht



Snelkoppelingen