Ga direct naar


Nieuws

Autobedrijf van Lunsen nieuwe sponsor van TEAM 90

Bas van de Geest stelt graag een nieuwe sponsor van TEAM90 voor:

Zo'n 14 jaar geleden kocht ik bij een autobedrijf in Amersfoort mijn nieuwe auto. Frank van Lunsen was op dat moment automonteur bij dat bedrijf.

Mijn auto had ik daar natuurlijk ook in onderhoud en is er gedurende afgelopen jaren een mooie zakelijke relatie ontstaan.

Toen Frank van Lunsen een aantal jaren geleden voor zichzelf begon ben ik voor onderhoud altijd bij hem gebleven. Zijn bedrijf zit al jaren in Hoogland en heeft een mooi klantenbestand uitgebouwd! Iedereen die een goed autobedrijf zoekt die stuur ik naar Frank!

Wat tekent dit autobedrijf:
* vriendelijk en kundig personeel
* scherpe prijzen en afspraak is afspraak
* altijd tijd voor een kopje koffie en een praatje
* ze maken altijd tijd voor je!

Omdat ik nu zelf deelneem aan de Roparun 2018 heb ik Frank benadert of hij ons, Stichting TEAM 90, zou willen sponsoren. 

Frank reageerde daar direct positief op en maandag 22-01-2018 ontving ik het bericht dat hij TEAM 90 gaat sponsoren. 

Wie is Autobedrijf van Lunsen

Autobedrijf van Lunsen is een universeel autobedrijf gevestigd in Hoogland. Door onze kennis van alle automerken kunt u bij ons voor iedere voorkomende reparatie aan personen- en bedrijfsauto’s terecht. Ook zijn wij RDW erkent en kunnen wij de Apk-keuring voor uw auto verzorgen.

Daarnaast hebben wij diverse occasions op voorraad. Ook kunnen wij in overleg gericht zoeken binnen uw wensen naar een geschikte andere auto. Voor de huidige occasions kunt u ook bij ‘personenauto’s’ kijken op de website.

Als uw auto gerepareerd wordt, bieden wij de mogelijkheid tot vervangend vervoer. Zowel een auto als fiets behoren hierbij tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of even langsrijden!

www.autobedrijfvanlunsen.nl


Roparun 2018

zaterdag 19 mei 2018 22:27 Hamburg - Rotterdam lees verder
Labels
Agenda
Overig nieuws

Dauwtrap: Soesterduinen

donderdag 10 mei 2018 05:45 Dauwtraptrail in de Soesterduinen, met zonsopgang gaan we een mooie ronde maken door het duingebied en de bossen rond Soestduinen. Voor een trailbanket na afloop wordt gezorgd. lees verder
Labels
Agenda
Overig nieuws

Teambijeenkomst Roparun

zaterdag 28 april 2018 10:00 In de aanloop naar Roparun 2018 vinden er drie teambijeenkomsten plaats in Het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. lees verder
Labels
Agenda
Overig nieuws

Ropatrail: Den Treek ANNULERING

zondag 15 april 2018 13:00 Helaas moeten we deze trail annuleren. lees verder
Labels
Agenda
Overig nieuws

Spinning marathon: Utrecht

vrijdag 13 april 2018 19:00 Spinning marathon bij Sport Studio Bruis te Utrecht lees verder
Labels
Overig nieuws


Snelkoppelingen