Ga direct naar


Contact

Het correspondentie-adres van Stichting Team 90 is:
p/a Ambachtlaan 82
3828 DA  Hoogland

Financiële bijdragen kunt u storten op onze bankrekening
NL02 INGB 00 06 67 45 54
ten name van Stichting Team 90  te Hoogland.

Het is ook mogelijk uw gegevens achter te laten via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Adresgegevens
Vragen / Opmerkingen

Acties

Voor het goede doel zijn we altijd op zoek naar fantastische mogelijkheden om geld in te zamelen. Heeft u tips of ideëen, neem dan contact met ons op. Wij horen graag meer van u!

 

Collectes

Wij mochten met veel succes collecteren bij thuiswedstrijden van FC Utrecht, N.E.C. en De Graafschap.

Nog een club die wil meehelpen te voor RoPaRun? Wilt u zelf helpen met collecteren? Neem gerust contact met ons op.

Statiegeld Actie

Bij de plaatselijke supermarkt naast de flessenmachine een briefje ophangen met een spaarbakje ernaast met het verzoek om de flessenbonnen in te leveren voor RoPaRun. Een leuke manier om mensen bewust te maken maar. Misschien iets voor de supermarkt bij U in de buurt? Neem hier contact met ons op en wij "regelen" de rest. TOP-actie.

Massage-avond

Een aantal malen per jaar organiseren wij een massage-avond bij fysioterhapie praktijk van Tongeren in Zeist. Veel mensen geven zich hier op om voor een vast bedrag gemasseerd te worden. Uiteraard is het mogelijk om ons meer te doneren dan afgesproken, hierdoor halen wij nog meer geld op voor het goede doel!

In de Agenda staat wanneer we weer masseren.

Sponsorloop

In 2009 heeft De Berkenschool uit Hoogland de primeur om de traditionele sponsorloop qua opbrengst geheel te richten op Henzenrunners/Roparun. De Henzenrunners hielpen in de voorbereiding én in de uitvoering. Om aan de kinderen in de klas uit te leggen waarom er geld nodig is en hoe de link gelegd wordt aan de estafette-tocht, die roparun óók is. Opbrengst ruim € 7.000,= !!!

Uw school of bedrijf ook een sponsorloop? Meld het hier.Snelkoppelingen