Ga direct naar


LIVE

Speciale editie 2020

De Virtuele Roparun Team90 Estafette Eindstand. € 2.302,00 !!
En het was fantastisch! Op 26 verschillende plekken hebben we ieder uur een individuele activiteit afgelegd en dat 26 uur aaneengesloten. Onze route's op het plaatje πŸ™‚
Heel veel mensen hebben ons virtueel gevolgd en échte euro's gedoneerd via de roparun module. Om 20:00 uur was de virtuele doorkomst in Voorst, waar Roparun Friends Voorst ons een cheque van € 500 overhandige. Zó geweldig allemaal.
En de totaal opbrengst was een écht roparun gevoel met deze virtuele estafette, een hele échte teambuilding waar we écht aan toe waren, hele échte lieve vrienden, familie, buren, kennissen en collega's die ons gevolgd hebben en financieel gesteund hebben. Virtuele dikke knuffel van Team 90 voor iedereen. πŸ˜πŸ’™πŸ€
Geen fotobeschrijving beschikbaar.

10:00 - 11:00 >>> Rini & Gerrit - hardlopen

Ja hoor, we zijn los! Tikkie onwennig zo'n allereerste virtuele Roparun estafette, dus het aftellen liep, laten we zeggen, ánders. Maar om 10 uur gingen Rini in Utrecht en Gerrit in Leusden van start met deze Roparun. Safe yourney's gewenst beiden.πŸ€
     

11:00 - 12:00 >>> Karin - hardlopen

J
Jemig, wat voelt dit leuk om te doen. En wat komen er veel online donaties binnen. Wat geweldig allemaal.
Het tweede uur van onze estafette wordt geheel verzorgd door Karin Teuben.. In het dagelijks leven onderdeel van team KAK (Karin, Anne, Kim), legt ze rennend een afstand van 11:00 uur tot 12:00 uur af. Aansluitend komt dan Anne en (hoe kan het ook anders) daarna Kim. KAK dus.πŸ’‹

12:00 - 13:00 >>> Anne - hardlopen

Derde uur alweer. Anne (de A uit team KAK) heeft Karin zojuist ingehaald en gaat in tempo-onverstandig van 12 tot 1. Dan zal hij Kim aan het wandelen zetten.
Lekker bezig Anne (als altijd).
😎

13:00 - 14:00 >>> Kim - hardlopen

BAM! Met een air-tikkie geeft Anne de virtuele stok over aan Kim. Kim gaat lekker een uurtje rennen. Bijzonder knap.
Onze fysio Kim en assistent-teamcap Kim en schaap-met-vijf-poten Kim en liefste-mama Kim, allround Kim dus. Heel veel plezier in je uurtje en laat-nog-wat-van-je-horen Kim πŸ˜‰
πŸ₯°
En onderweg nog even broertje Bobby (voormalig en toekomstig chauffeur Team 90) aangetikt. Dat mag wél, want het is één gezin natuurlijk.

14:00 - 15:00 >>> Peter & Inge - fietsen

Moest de teamcap even zélf fietsen, samen met de betere helft Inge. En dan ligt de update van de social media even stil. Want een lekker fietstochtje is wel zo belangrijk natuurlijk. In de binnenstad van Amersfoort even een tussenstopje gemaakt bij Tjommies, voor een koffie-to-go. En het tikkie gegeven aan neefje Stefan, die voor een gezinswandeling op pad gaat.
Goed bezig neef-Steef.πŸš²πŸš²πŸ’‹πŸ€

15:00 - 16:00 >>> Stefan - wandelen

En door !!!! Stefan, sinds kort óók nog trotse vader geworden, pakt deze eerste Pinksterdag 2020 de wandelwagen en neemt vrouw, kind én ouders mee voor een uurtje lekkere zonnige wandeling.
Via onze whatsapp-groep geven we elkaar het virtuele stokje steeds door. In geval van Stefan kreeg hij van zijn tante Inge een origineel "tikkie". Super leuk, kostte hem maar € 0,01.
🀣

16:00 - 17:00 >>> Ingeping - zwemmen en fietsen

En de volgende is alweer vertrokken. Onze Ingeping gaat in het open water even lekker een uurtje zwemmen. Heerlijk, met dit weer.
Kijk je goed uit voor de boten onderweg Inge? ⛡️

17:00 - 18:00 >>> Eveline - fietsen

Eveline gaat voor de 25é keer van start. Het is jammer dat we dit nu niet met z’n allen onderweg kunnen vieren, dus hopen dat het volgend jaar wel kan voor haar 26é RoparunπŸ˜†. Ze begon ooit in het Les Diables Rouges team en is nu onderweg voor team9️⃣0️⃣ SuperπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
Als Roparun nog niet bedacht was, dan zou zij het bedenken. Eveline IS Roparun.
πŸ₯°

18:00 - 19:00 >>> Karin - fietsen

Tikkie, jij bent 'm.
Karin is zojuist aangetikt door Eveline en gaat even lekker op de fiets. Vertrek bij hun landgoed The Original Betuwe.
Doe je wel voorzichting Karin?☺️

19:00 - 20:00 >>> Ted - hardlopen

Jeetje, onze Ted. Die werd niet "getikt", maar kreeg een heuze aubade van Karin. Hij werd toegezongen en bejubeld met een "vrije" tekst.
Super Tedje, lekkere sfeermaker dat je bent. Je mag los hoor.
Compleet met origineel Roparun-shirt én trots als hij is, zijn teamnummer op z'n buik. Het blije ei is rennen: beware !!!🀣
                           

20:00 - 21:00 >>> Ronald - hardlopen

En terwijl Ted zijn laatste meters in de straten van Amersfoort aan het rennen was, stond Ronald al klaar. Stijf van de zenuwen, immers, dit is zijn eerste Roparun. En dan al meteen de Virtuele Estafette. You lucky Ronald.
Door het uitvallen van Bas, eerder dit seizoen, kwam Ronald als reserve bij het Team. En vlak daarna kwam Corona. Alles liep anders ineens en nu bij de start van Ronald blijkt dat zelf het juiste team-shirt er bij ingeschoten is. Maar met het Roparun Team 9…
Meer weergeven

21:00 - 22:00 >>> Anita - fietsen en hardlopen

In de categorie "Ik ren dus ik ben", is Anita nu in haar omgeving aan het rennen geslagen, tot 22:00 uur.
Bij team 90 gekomen als Reserve. Dat is misschien nog wel de moeilijkste van alle rollen die er zijn. Reserve.
Aan de ene kant hopen we die nooit nodig te hebben.
Maar áls het nodig is, wat zijn we dan blij dat juist Anita er is.
Lekker rennen nu Anita, whoop whoop 😍

22:00 - 23:00 >>> Martijn - hardlopen

Heeldemaal in Hengelo (halloooo) is Martijn de loper die de serieuze donkerte in gaat rennen.
Straks wordt het natuurlijk helemaal spoorzoeken, maar gelukkig zitten er de uren ná Martijn steeds fietsers bij.
Enfin, even lekker de spiertjes losgooien, heel veel plezier Martijn. En aan je gezicht te zien op deze foto, is er aan enthousiasme weer geen gebrek. Hij lijkt wel altijd vrolijk en blij. Lekkere energie Martijn. πŸ€


23:00 - 24:00 >>> Dianne - fietsen

Ja hoor, onze MultiiMeDianne is aan de beurt. Sámen met vriendje Dirk op de fiets door Amersfoort.
Wat een lol. Nieuwe lampen, zelfs met lucht in de banden deze keer, sluiten ze de 1e Pinksterdag fietsend af.
Daarna geven ze de spaken over aan Ive en Janet.
🚲 🚲 🚲 🚲

00:00 - 02:00 >>> Janet & Ive - Run-Bike-Run

2e Pinksterdag trappen Janet & Ive samen af met een Run-Bike-Run. Ze leggen in 2 uur een halve marathon af, langs de adressen van de teamleden in Leusden, Amersfoort en Hoogland. Gave actie van deze topsporters, die je altijd kunt porren voor een lekker stukje sporten. De drijvende motor achter de RoPaTrails, die we meerdere keren per jaar mogen organiseren. Maar ook buiten alles wat met RoPa begint, topsporters. Een (h)eerlijk stel. Trots op het team en andersom ook.
Om 02:00 uur zit hun rit er op en stoppen ze in Hoogland bij de Teamcap. Om even te genieten van een welverdiende kop koffie (op anderhalve meter natuurlijk). Voor het ritje terug naar huis hebben ze hun auto alvast stiekum in de straat geparkeerd.
Mocht je nog willen doneren, dan kan dat hier:
Het stuur van Ive
Janet vóóraf
Janet áchteraf

02:00 - 03:00 >>> Nicole - wandelen (Bonaire)

Om 02:00 uur (bij ons) gaat Nicole een uurtje wandelen (op Bonaire). Dit is natuurlijk wel héél speciaal allemaal.
Nicole woont op Bonaire maar is ook Team90 lid, als fysio. Meerdere jaren ging ze al mee, steevast was het even kijken in alle planningen of het ging lukken dat ze dan in Nederland kon zijn. Uitgerekend dit jaar ging dat niet lukken, maar door onze virtuele estafette was het appeltje-eitje. Moesten alleen even een handig tijdslot vinden voor haar én voor ons. E…
Meer weergeven

03:00 - 04:00 >>> Peter - fietsen

Peter neemt het stokje weer over van Nicole. Van de avond op Bonaire naar de Nacht van Hoogland en Amersfoort.
Een kleine route van een 12,5 km, even lekker buiten spelen. Wel voorzichtig doen zo buiten in het donker hoor.

04:00 - 05:00 >>> Ard - hardlopen

Zo dan, uurtje fietsen achter de rug. De beurt is aan Ard. Die is al de hele tijd aan de slag als onze DJ en voorziet ons van een heuze trip down memory lane. Dankjwel.
Voor zijn eigen uurtje trapt ie af met een rustig muziekje. Het begint heul stil, dus zet je volume-knop een tikkie harder, anders kun je het niet goed horen.
Veel plezier Ard. Go get 'em 🀜 πŸ€›

05:00 - 06:00 >>> Raymond - wandelen

Raymond zal gaan dauwtrappen. Van 5 tot 6 trekt ie de wandelschoenen aan, lekker de natuur in.
Dit jaar is Raymond nieuw bij Team 90. Was al meerdere jaren ondersteunend bij onze massage-avonden voor Roparun, maar nu mag hij zélf mee.
En bijzonder fijne match: Raymond en Team 90. Alsof het zo hoort...
 

06:00 - 07:00 >>> Marc - werken

En om 6 uur heeft Raymond de wandelstok overgedragen aan Marc.
En wat bijna noooooit gebeurt: Marc moet werken. Met Pinksteren! Terwijl hij normaal dan altijd op Roparun weekend is.
Ha, dat is dit jaar dus anders dan anders.
Marc's werk op de kraan in onze ijzer-stad. Bergen met werk verzetten, en tegelijkertijd nog je team helpen. Typisch Marc weer.
       

07:00 - 08:00 >>> Ingeborg - fietsen

En dan mag Ingeborg het stokje weer overnemen. Ze maakt zich op voor een fietstocht.
Al een flinke tijd terug dat Ingeborg als teamlid mee ging naar Parijs of Hamburg. De laatste jaren in een ándere teamrol, als secretaris van onze Stichting is zij en blijft zij betrokken bij het mooie werk van Roparun en Team 90.
Wij noemen zo iemand: BIKKEL.
Veel fietsplezier Ingeborg πŸ™‚

08:00 - 09:00 >>> Bas - hardlopen

Tikkie: Bas, jij bent 'm
Bas was al vroeg wakker vanmorgen. Op tijd alle spulletjes klaar, genieten van het ochtend-krieken, genieten van een lekker ontbijtje. En dan op naar een uurtje lekker rennen.
En dat dat niet vanzelfsprekend is, weet Bas maar al te goed. Voor de editie 2020 had hij al tijdig aangegeven niet op tijd "fit" te zijn, terugkomend van een blessure. En dan in teambelang het stokje over moeten geven: diep respect Bas.
Blij toe dat we in deze Virtuele editie wél met Bas samen op het virtuele pad kunnen zijn.

09:00 - 10:00 >>> Stephan - hardlopen

De brug tussen Bas en Nancy&Inge&Sjaak is natuurlijk Stephan.
Hij is er helemaal klaar voor. Net lekker virtueel nog even gemasseerd, het virtuele ontbijtje achter de kiezen, en op naar de échte harde kilometers. Kom op Stephan, lekker Hoegend-Hard over 't asfalt.
Voor de snelle donateurs, hier het linkje:

10:00 - 11:00 >>> Inge & Nancy & Sjaak - fietsen

Het één-na-laatste uurtje alweer. Op twee locaties gaan 3 fietsers de weg op. Sjaak fietst (met partner) een langere etappe waar dit uurtje een onderdeel(tje) van is. En Inge en Nancy fietsen samen op ongeveer anderhalve meter de laatste 2 uur van onze estafette.
Het is prachtig weer, dus dat wordt genieten voor ze....
πŸ’™πŸš²πŸ’™πŸš²πŸ’™πŸš²πŸ’™

11:00 - 12:00 >>> Inge & Nancy - fietsen

Het laatste ruime uur van de estafette heeft geslagen. Inge en Nancy zullen deze bijzondere editie afronden.
We hadden geen van allen een idee hoe dit zou zijn, maar gaandeweg: wat was dit fantastisch.
Kom op meiden, nog een klein uurtje, dan kun je daadwerkelijk op het terras (in de achtertuin van Peter en Inge) neerploffen.
 
GO GO GO GO GIRL(s)
πŸ’™πŸš²πŸ’™πŸš²πŸ’™

De bijdrage voor 2020:

€ 6.505,00

Online doneren


Dank aan alle sponsors
en donateurs

SponsorenSnelkoppelingen