Ga direct naar


Sponsoring

Om te trachten leven toe te voegen aan dagen, waar geen dagen meer aan het leven kunnen worden toegevoegd, is geld nodig. Heel veel geld. Dat geld komt van veel sponsors, donateurs en wellicht ook van U of Uw bedrijf.

Daarnaast hebben wij voor het volbrengen van de drie-daagse-estafette van Hamburg of Parijs naar Rotterdam ook veel materialen en spullen nodig. Vandaar de oneerbiedige splitsing in Materiaal-sponsors en Geld-sponsors.

Alle sponsors krijgen een vermelding van (bedrijfs)naam en adres onze website, met vermelding van hun logo en een doorlink naar de betreffende website.

Heeft u als sponsor speciale wensen, dan is veel bespreekbaar. Neem gerust contact op.

Word ook sponsor!


Acties

Voor het goede doel zijn we altijd op zoek naar fantastische mogelijkheden om geld in te zamelen. Heeft u tips of ideëen, neem dan contact met ons op. Wij horen graag meer van u!

 

Collectes

Wij mochten met veel succes collecteren bij thuiswedstrijden van FC Utrecht, N.E.C. en De Graafschap.

Nog een club die wil meehelpen te voor RoPaRun? Wilt u zelf helpen met collecteren? Neem gerust contact met ons op.

Massage-avond

Een aantal malen per jaar organiseren wij een massage-avond bij fysioterhapie praktijk van Tongeren in Zeist. Veel mensen geven zich hier op om voor een vast bedrag gemasseerd te worden. Uiteraard is het mogelijk om ons meer te doneren dan afgesproken, hierdoor halen wij nog meer geld op voor het goede doel!

In de Agenda staat wanneer we weer masseren.

Ropatrail

Sinds 2012 organiseert Team 90 een aantal keren per jaar ropatrails. Voor meer informatie zie www.ropatrail.nl

Met de trails proberen we in kleine loopgroepen geld op te halen voor het goede doel van de Roparun: het helpen van mensen met kanker.

Statiegeld Actie

Bij de plaatselijke supermarkt naast de flessenmachine een briefje ophangen met een spaarbakje ernaast met het verzoek om de flessenbonnen in te leveren voor RoPaRun. Een leuke manier om mensen bewust te maken maar. Misschien iets voor de supermarkt bij U in de buurt? Neem hier contact met ons op en wij "regelen" de rest. TOP-actie.

Spinningmarathon

In 2017 orgainseerde TEAM 90 de eerste spinning marathon. 

Sponsorloop

In 2009 heeft De Berkenschool uit Hoogland de primeur om de traditionele sponsorloop qua opbrengst geheel te richten op Henzenrunners/Roparun. De Henzenrunners hielpen in de voorbereiding én in de uitvoering. Om aan de kinderen in de klas uit te leggen waarom er geld nodig is en hoe de link gelegd wordt aan de estafette-tocht, die roparun óók is. Opbrengst ruim € 7.000,= !!!

Uw school of bedrijf ook een sponsorloop? Meld het hier.Snelkoppelingen