Ga direct naar


Massage avond Zeist levert € 595 op

woensdag 09 februari 2011 19:00

Woensdag 9 februari 2011 was er weer een massage avond bij de Fysiotherapie praktijk Van Tongeren te Zeist.

 

Een team van 7 roparun masseurs heeft op 7 februari weer een fantastische massage-avond gehad. En de "klanten" die hadden ingeschreven voor een half uur massage nog meer dan dat. Eigenlijk alleen maar zeer positieve reacties op de kwalitatief hoogwaardige sport- en ontspanningsmassage en de heerlijk ontspannen sfeer die er heerste.

 

Maar het meest enthousiast waren we natuurlijk over de opbrengst. € 595 is een gewéldig bedrag wat we hebben mogen ontvangen en waar we uiteraard ook zeer dankbaar voor zijn. Niet in de laatste plaats omdat we goed weten dat dit geld ook écht op de juiste plaats terecht komt: de palliatieve (verzorgende) zorg voor patienten met kanker.

Stichting RoPaRun heeft niet voor niets het keurmerk van Centraal Bureau Fondswerving. Dat verkrijg je immers alleen na indringende controle en toezicht opdat je verworven gelden ook daadwerkelijk besteed worden aan de doelen waar je voor staat.

Als altijd weer super dat Fysiotherapie praktijk Van Tongeren geheel belangenloos alle praktijkruimten beschikbaar stelt. Dank daarvoor !!!

Masseurs die weer een avond belangenloos hun kennis en kunde hebben ingezet: dank daarvoor !!!

De vele "klanten" van de massage-avond en hun meer dan bijzondere donaties: DANK, DANK, DANK.

« Terug

Reacties op 'Massage avond Zeist levert € 595 op'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.




Snelkoppelingen